Erica Victoria Johansson

22.Feb.2011

Kategori: CRAY CRAY

Upp och ner, ner och upp, grisen gal i granens topp. Lite trött och stressad. Saker sker inte som jag vill just nu. Mwn mycket roligt väntar. Jag är bara spänd och förväntansfull. ALL IN! NU KÖR VI!

21.Feb.2011

Kategori: CRAY CRAY

21.Feb.2011

Kategori: MTOTFLS

Nya veckan börjar med SOL! Bättre start kan det inte bli. Räknar med succé!

20.Feb.2011

Kategori: MTOTFLS

Svenska klassiker. Nu väntar Änglagård första och andra sommaren. Detta kan ju tolkas som att jag längtar efter sommaren. FACT!

20.Feb.2011

Kategori: MTOTFLS

Kändes inte helt fel att få en god hemlagad middag idag. Tack Mammsen, oxfile gör mig glad!

20.Feb.2011

Kategori: CRAY CRAY

19.Feb.2011

Kategori: MTOTFLS

Hoppades på lön men gick inte riktigt vägen. Dock löste Chefen det snabbt med någre telefon samtal. Kommer inom en snar framtid. Blev Lönningsöl ändå! Böcker og börst för öl med C, Marre och Christian. Väldigt mysigt! Sen kom Cecilie över för taco kväll och massa tjöt. Super kos! Nu ska jag njuta av min lediga helg. Halleluja! :D

17.Feb.2011

Kategori: MTOTFLS

Ibland är livet allt bra. Sitter och planerar in det ena roliga efter det andra. LOVE IT!
Imorgon - Lönningsöl
April - Sensation White (igen)
Juni - Peace and Love!

17.Feb.2011

Kategori: MTOTFLS

Vaknade efter närmare 10 timmars sömn. Trött som tusan, antagligen sovit FÖR länge, gjorde jag frulle, tog på mig kläder och borstade tänderna. Tog hissen ner till våning 1, går mot dörren och ser med förskräckelse vad som ligger på marken. SNÖ!
Det gjorde lite ont i min själ, jag som hade intalat mig att våren var påväg. Solen kom ju fram minst 2 gånger förra veckan? Plus att det inte är lika snorkallt längre. TACK för den.

16.Feb.2011

Kategori: MTOTFLS

Kollade in en film som hette Nokas idag. Det är en norsk film som utspelar sig här i Stavanger där jag är. Vad som bör tilläggas är att den:
  1. Är baserad på en sann händelse
  2. utspelar sig utanför mitt köpcenter där jag jobbar
Filmen i sig var kanske inte den bästa men sjukt kul att kolla på just på grund av de två små ting som jag listade ovan.

16.Feb.2011

Kategori: MTOTFLS

Processen går framåt sakta men säkert. Är i princip norsk snart. Imorgon får jag mitt norska kort och kan nu börja använda pengar på normalt sätt. Halleluja. Lön på fredag är inte helt fel heller kan jag känna.

16.Feb.2011

Kategori: MTOTFLS

Efter en dag på jobbet med massor av skratt är jag nu döende trött. Skulle stilla min hunger men med vilken mat? blev nudlar. Jag älskar nudlar. Det är bara gott utan anledning med dock är väl näringsinnehållet=0. Men vilken besvikelse det blev. Nudlarna var starkare än Mahatma Ganghis mormors curry. Oh LORD vilken besvikelse. Åt två baugetter med majjo stället.

15.Feb.2011

Kategori: MTOTFLS

Jag måste bara meddela att jag för första gången i mitt liv fick en brain freeze av vinden ute. Nu snackar vi kyla!

15.Feb.2011

Kategori: MTOTFLS

Jag älskar att jobba med människor på både gott och ont. Idag kom en tjej in och skulle köpa ett par jeans till sin syster.
-"Passar dessa min syster?"
Pause. Andas. Tänk. Hur ska jag få denna människa att förstå att jag inte vet vem hennes syster är, hur hon ser ut och hur korkad frågan är utan att verka otrevlig?
Det blir pass på den. Ignorerar helt enkelt frågan och undrar istället vilken storlek hon har.
-"Medium".
Pause. Andas. Nu är det ju så att jeans kommer i tum storlekar och inte i xs/s/m/l.

Men jag kanske ser ut som en person med övernaturliga krafter.

14.Feb.2011

Kategori: CRAY CRAY

14.Feb.2011

Kategori: MTOTFLS

Jag är så jävla trött på den här vinden. Det inte bara blåser, det STORMAR. Finns nog få saker som gör mig så bitter som motvind och bitande vind i ansiktet. Har även insett att min jacka är lite kort i armarna. Det drar vid handlederna stormen.

12.Feb.2011

Kategori: MTOTFLS

Jävligt glammigt liv nu. Äter snabbnudlar från Eldorado med plastsked direkt ur kastrullen.

12.Feb.2011

Kategori: MTOTFLS

En okänd kille från Stavanger hade lagt till mig på Facebook för några dagar sedan. Lite halt oklart då jag aldrig sett människan. När jag gick från jobbet idag så satt han bara där inne i köpcenret. Som en potatis säck. Min och CC's teori är att han har stalkat mig och tagit reda på vad jag heter. Tur att han är stor som ett hus. Inte så att han kan gömma sig.

3.Feb.2011

Kategori: MTOTFLS

Haft en sjukt intensiv dag på jobbet. Bik Bok jenter från Oslo kom på besök för att styra upp butiken. Full fart hela dagen men ändå kändes det som att man inte fick något gjort! Men fint blev det. Efter work gick jag och Marre till Böcker och börst. Drack världshistoriens godaste CACAO!
Väl hemma tänkte jag vara duktig och göra middag + matlåda. Dock har jag inte den minsta lilla uppfattning om hur mycket pasta jag äter så det hela slutade med att jag gjorde mat till ett helt fotbollslag. Pestopasta hela februari!

2.Feb.2011

Kategori:

Inte så dumt att fylla år ändå!
  • Skattjakt i lägenheten
  • Muffin & Julebrus överraskning
  • Chokladmousse tårta med limecreme, kunde dock varit apelsin enligt mig och Marthe
  • Kramar
  • Fin blomma av chefen
  • Överrasknings middag
  • Mys fika
  • Muffins med tårtljus och kort
  • Telefonsamtal
  • Mail
  • Sms
  • Bästa albumet på Facebook
  • Skype
  • Finaste vännerna i Världen

2.Feb.2011

Kategori: MTOTFLS

They only want you when you're 17, when yor're 21, you're no fun!
Grattis till mig!